---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) ----------------------------------------------------------------------------------------------
HallarNyheter

Invigning av nya tvätthallen i Märsta Automat

By 10 juni, 2020 december 3rd, 2020 No Comments

Idag inviger vi vår nya tvätthall i Märsta på Voltgatan 13. Här finner du en toppmodern tvättanläggning för tunga fordon. Lastbilar, bussar, trailers, husbilar mm.

Hallen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin med mycket bra tvättresultat. Vi har även ett trevligt relaxområde där du som kund kan ta en kopp kaffe och en skumbanan medans du väntar på att tvätten ska bli klar.

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Varmt välkomna och testa!

Leave a Reply