VÅRA TVÄTTHALLAR

Drive Lab Big

Hallen ligger perfekt för dig som kommer söder ifrån på E4:an.

Hallen har en Kärcher TB46, 60 bar tvättmaskin och är kanske en av de mest effektiva anläggningar som finns på marknaden. Applicering av tvättmedel sker med en takbåge som rör sig längs med och över hela fordonet. Det gör att avfettningen hamnar överallt där den ska, även mellan bil och släp och på släpets bakparti. Bågen hanterar också eventuellt kylaggregat på släpet.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och skum/foam som effektivt gör rent bilen och gör tvätten till ett rent nöje.

Besöksadress

Drivelab Big Arlandastad
Junkersgatan 7F
195 61 Arlandastad

Ödeshög

I Ödeshög längs E4 precis vid Rasta ligger Sveriges längsta och mest lättåtkomliga tvätthall för lastbilar.

Anläggningen har både en automattvätt och en GDS tvätt fullt utrustad med skum, underspolning, mm.

Här finns även möjlighet till dusch och toalett och en relaxavdelning med kaffe mm. till våra kunder.

Besöksadress

Skum Biltvätt Ödeshög
Lievägen 1
599 31 Ödeshög

Märsta Automat

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Anläggningen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin. Maskinen är snabb och perfekt för dig som har bråttom samt funkar för alla typer av fordon.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Givetvis har vi skum/foam som du använder både som förtvätt eller om du vill handtvätta bilen.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning med kaffemaskin och fika under tiden du väntar på att tvätten ska bli klar.

Besöksadress

Märsta Automat
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Märsta GDS – Gör-det-själv

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Anläggningen är utrustad med alla nödvändiga kem samt högtryck med varmvatten, finns även underspolning vid infarten. Tillgång till industridammsugare för de som även vill rengöra insidan av hytten.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning med kaffemaskin och fika under tiden du väntar på din tur, eller efter avklarad tvätt.

Besöksadress

Märsta GDS
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Stenugnssund

Vid Munkerödsavfarten i Stenungsund bygger vi Sveriges miljövänligaste tvätthall som planeras stå klar under vintern 2022/2023. Den kommer att ha solpaneler som driver anläggningen, eget vatten som samlas upp från regnvattnet samt reningsverk som är Svanen märkt.

Det blir en dubbelhall med ett Automat och ett GDS-spår. Båda hallarna kommer att vara utrustade med varmvatten och skum för bästa tvättresultat. Vi kommer även att ha en exklusiv lounge till alla våra kunder med dusch, toalett och möjligheter att värma mat mm.

Besöksadress

Ucklumsvägen 8
444 91 Stenungsund

Välkommen till vår värld av skum

Se videon om Skum Lastbilstvätt

Play Video