Skip to main content

VÅRA TVÄTTHALLAR

Drive Lab Big

Hallen ligger perfekt för dig som kommer söder ifrån på E4:an.

Hallen har en Kärcher TB46, 60 bar tvättmaskin och är kanske en av de mest effektiva anläggningar som finns på marknaden. Applicering av tvättmedel sker med en takbåge som rör sig längs med och över hela fordonet. Det gör att avfettningen hamnar överallt där den ska, även mellan bil och släp och på släpets bakparti. Bågen hanterar också eventuellt kylaggregat på släpet.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och skum/foam som effektivt gör rent bilen och gör tvätten till ett rent nöje.

Besöksadress

Drivelab Big Arlandastad
Junkersgatan 7F
195 61 Arlandastad

Ödeshög

I Ödeshög längs E4 precis vid Rasta ligger Sveriges längsta och mest lättåtkomliga tvätthall för lastbilar.

Anläggningen har både en automattvätt och en GDS tvätt fullt utrustad med skum, underspolning, mm.

Här finns även möjlighet till dusch och toalett och en relaxavdelning med kaffe mm. till våra kunder.

Besöksadress

Skum Biltvätt Ödeshög
Lievägen 1
599 31 Ödeshög

Märsta Automat

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Anläggningen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin. Maskinen är snabb och perfekt för dig som har bråttom samt funkar för alla typer av fordon.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Givetvis har vi skum/foam som du använder både som förtvätt eller om du vill handtvätta bilen.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning med kaffemaskin och fika under tiden du väntar på att tvätten ska bli klar.

Besöksadress

Märsta Automat
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Märsta GDS – Gör-det-själv

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Anläggningen är utrustad med alla nödvändiga kem samt högtryck med varmvatten, finns även underspolning vid infarten. Tillgång till industridammsugare för de som även vill rengöra insidan av hytten.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning med kaffemaskin och fika under tiden du väntar på din tur, eller efter avklarad tvätt.

Besöksadress

Märsta GDS
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Stenungsund

Vid Munkerödsavfarten i Stenungsund har vi öppnat Sveriges miljövänligaste tvätthall. Anläggningen drivs av solpaneler och vattnet som förbrukas kommer från uppsamlat regnvatten.

Det finns både Automat och GDS-spår för ökad valfrihet. Båda hallarna är utrustade med varmvatten och skum för bästa möjliga tvättresultat.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning under tiden du väntar på din tur eller efter avklarad tvätt. Här kan du duscha, fika/laga mat eller bara avnjuta en gratis kopp kaffe.

Besöksadress

Ucklumsvägen 8
444 91 Stenungsund

Gävle

I Gävle längs E4 precis vid avfarten Gävle södra ligger Gävle Lastbilstvätt. Hallen är utrustad med en automattvätt, högtryck, och kem. Som kund har ni även tillgång till fikarum med kaffe och fika. Det finns även möjlighet att boka tvätt tid via bokningssystemet, klicka på nedan länk för att komma till bokningssystemet.

Besöksadress

Gefle Lastbilstvätt
Ersbogatan 4
802 93 Gävle

Bokningssystem

Välkommen till vår värld av skum

Se videon om Skum Lastbilstvätt

Play Video