VÅRA TVÄTTHALLAR

Drive Lab Big

Hallen ligger perfekt för dig som kommer söder ifrån på E4:an.

Hallen har en Kärcher TB46, 60 bar tvättmaskin och är kanske en av de mest effektiva anläggningar som finns på marknaden. Applicering av tvättmedel sker med en takbåge som rör sig längs med och över hela fordonet. Det gör att avfettningen hamnar överallt där den ska, även mellan bil och släp och på släpets bakparti. Bågen hanterar också eventuellt kylaggregat på släpet.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och skum/foam som effektivt gör rent bilen och gör tvätten till ett rent nöje.

Besöksadress

Drivelab Big Arlandastad
Junkersgatan 7F
195 61 Arlandastad

Märsta Automat

Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4.

Anläggningen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin. Maskinen är snabb och perfekt för dig som har bråttom samt funkar för alla typer av fordon.

Anläggningen är även utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Givetvis har vi skum/foam som du använder både som förtvätt eller om du vill handtvätta bilen.

Du har även fritt tillträde till vår relaxavdelning med kaffemaskin och fika under tiden du väntar på att tvätten ska bli klar.

Besöksadress

Märsta Automat
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Märsta GDS

Märsta GDS – gör-det-själv-hall är under uppbyggnad och kommer att vara klar i början av oktober 2020.

Anläggningen kommer att vara utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck med varmvatten samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Vi kommer även att ha en industridammsugare för de som även vill rengöra insidan av hytten.

Skum/foam kommer givetvis att installeras!

Besöksadress

Märsta GDS
Voltgatan 13
195 60 Märsta