VÅRA TVÄTTHALLAR

Drive Lab Big

Anläggningen ligger perfekt för dig som kommer söder ifrån på E4:an. Den har en Kärcher TB46, 60 bar tvättmaskin och är kanske en av de mest effektiva anläggningarna som finns på marknaden. Applicering av tvättmedel sker med en takbåge som rör sig längs med och över hela fordonet. Det gör att avfettningen hamnar överallt där den ska, även mellan bil och släp och på släpets bakparti. Bågen hanterar också eventuellt kylaggregat på släpet.

Besöksadress

Drivelab Big Arlandastad
Junkersgatan 7F
195 61 Arlandastad

Märsta Automat

Denna anläggningen är under uppbyggnad och kommer att vara klar i början av maj 2020. Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4. Anläggningen kommer att vara utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin. Perfekt för alla typer av tunga fordon. Bredvid hallen kommer även en GDS hall att finnas.

Besöksadress

Märsta Automat
Voltgatan 13
195 60 Märsta

Märsta GDS

Märsta GDS – Gör Det Själv-hall är under uppbyggnad och kommer att vara klar i början av juni 2020. Anläggningen kommer att vara utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck med varmvatten samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Vi kommer även att ha en industridammsugare för de som även vill rengöra insidan av hytten.

Besöksadress

Märsta GDS
Voltgatan 13
195 60 Märsta