Skip to main content

Nyheter

Läs våra senaste inlägg om våra hallar och anläggningar eller ta del av kundundersökningar.

Välkommen Tobias!

By Nyheter
Vi hälsar Tobias Välkommen till Skumfamiljen. Tobias kommer vara ansvarig för Gävle lastbilstvätt. Tobias har ett gediget intresse för Lastbilar och har kört Lastbil tidigare, han vet hur en slipsten ska dras och hjälper er gärna med tips och råd hur man håller ekipaget i bra skick. Varma Skumhälsningar till Tobias!
Read More

Gävle lastbilstvätt – nu en del av Skum Biltvätt

By Hallar, Nyheter
Vi på Skumbiltvätt kan med glädje nu meddela att vi fått tillökning i Skumfamiljen. Gävle Lastbilstvätt kommer nu att ingå i vår kedja över tvätthallar där vi kan erbjuda våra kunder en modern och miljövänlig tvätthall. Under den första tiden kommer det krävas ett separat tvättkort för att få tillgång till Gävles anläggning. Kunder som redan har tvättkort för Gävles Lastbiltvätt kan fortsätta tvätta som vanligt.
Read More

VI BJUDER PÅ MAT OCH DRICKA VID TVÄTT AV LASTBIL I ÖDESHÖG OCH MÄRSTA

By Nyheter
Mat och näring är viktigt för att man ska kunna framföra en lastbil säkert. För att inte spilla tid på vägen när våra kunder ändå ska tvätta bilen kommer vi att från och med idag bjuda alla våra kunder på mat och dryck när de kommer in och tvättar bilen. Erbjudandet gäller i Märsta på Voltgatan 13 och Ödeshög, Lievägen 1. Välkomna in och provsmaka!
Read More

STENUNGSUND ÄR AVSTÄNGD PÅ OBESTÄMD FRAMTID

By Hallar, Nyheter
Vi har tyvärr blivit tvingade att stänga hallen i Stenungsund på grund av det stora raset vid E6:an. I dagsläget har vi ingen information från myndigheterna om när eller om vi kommer att få öppna hallen igen. Vi ha ännu inte givits möjlighet att besikta fastigheten så vi har ingen information förutom att allt vatten, el och avlopp är bortskuret från hallen. Så fort vi har mer information kommer vi att informera alla våra kunder.
Read More