Nyheter

Läs våra senaste inlägg om våra hallar och anläggningar eller ta del av kundundersökningar.

Hallar
31 januari, 2020

VÄGGAR I MÄRSTA PÅ PLATS

Nu har väggarna i hallen kommit upp. Det blir syrafasta väggar i rostfritt som kommer göra hallen ljus och fräsch samt lätt att göra rent efter tvätten.
Nyheter
23 januari, 2020

KUNDUNDERSÖKNING 2020

Tack alla som deltog i vår kundundersökning. Vi fick in över 100 svar och många bra idéer till förbättring av verksamheten. Vi kan konstatera att det var över 80% som tyckte det var mycket positivt att veta hur beläggningsgraden ser ut så att det går att komma på andra tider då det är mindre kö. Fredag är ju vanligtvis långa kötider.  Vi kommer att analysera övriga resultatet och återkomma med ytterligare förbättringar inom kort. Tack!
Hallar
12 december, 2019

GDS HALLEN BÖRJAR TA FORM

Bygget är i full gång och vi planerar vi att kunna öppna GDS hallen i Märsta under juni 2020. Vi ser fram emot detta och har arbetat hårt för att få fram en spec som kan vara tilltalande för våra kunder. Se specen nedan Underredsspolning Sidospolning av hjulhusen vid infarten Varmvatten Skum (foam) Industridamsugare Vi tar tacksamt emot fler synpunkter!
Hallar
30 november, 2019

Hall nr 3 är nu kontrakterad i Märsta

Vi har nu beslutat att även bygga en GDS hall i anslutning till den andra hallen i Märsta. Här kommer våra kunder att kunna tvätta alla typer av fordon helt själva under dygnets alla timmar. Tanken är att kunna snabba upp hastigheten i den första hallen för de som enbart vill köra igenom och låta de som vill ta lite mer tid på sig göra så i GDS hallen.
Hallar
20 juli, 2019

Ny tvätthall i Märsta

Glädjande har vi nu slutit ett avtal om att bygga en ny tvätthall i Märsta. Den kommer att bli klar under våren 2020. Vi kommer löpande att uppdatera hur arbetet med bygget fortskrider.
Hallar
5 juni, 2019

Nya slangar till Drivelab Big

Efter att vi gjort en kundundersökning har vi tagit till oss synpunkterna från våra kunder och kommer inom kort att förlänga slangarna till vårt högtrycksaggregat. Vi hoppas att detta kommer att förbättra upplevelsen avsevärt för er.