Nyheter

Läs våra senaste inlägg om våra hallar och anläggningar eller ta del av kundundersökningar.

HallarNyheter
30 november, 2020

Julkalender på Instagram & Facebook

Var med och vinn fina priser under december! Under december har vi en julkalender på Instagram och Facebook där du kan vara med och vinna fina priser.
HallarNyheter
25 augusti, 2020

Byggnation av GDS-hall

Idag gjuter vi plattan till nya gör-det-själv-hallen i Märsta. Den ligger bredvid Automathallen på Voltgatan 13. Anläggningen kommer att vara utrustad med alla nödvändiga kem och högtryck med varmvatten samt underspolning och sidospolning på hjulen vid infarten. Vi kommer även att ha en industridammsugare för de som även vill rengöra insidan av hytten. Är ni i krokarna får ni gärna komma in och ställa frågor om hallen. Beräknad öppning är under början av oktober.
HallarNyheter
20 augusti, 2020

Skum (foam) till Märsta

Nu lanserar vi även skum/foam till alla våra kunder i Märsta. Skum på bilen gör att vi tar bilvården till en helt ny nivå. Att tvätta bilen i vår anläggning i Märsta har i och med denna investering blivit mycket smidigare för våra kunder. Skummet använder du både som förtvätt eller om du vill handtvätta bilen. Trycket från munstycket skapar en skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan. Du ser tydligt vart du lagt på medlet och sparar därmed både pengar och miljön genom mindre användning av kemikalier. Varmt välkomna in och testa!
Hallar
26 juni, 2020

Skum (foam) till Drivelab

Nu lanserar vi skum/foam till alla våra kunder i Drivelab. Skum på bilen gör att vi tar bilvården till en helt ny nivå. Att tvätta bilen på Drivelab har i och med denna investering blivit mycket smidigare för våra kunder. Skummet använder du både som förtvätt eller om du vill handtvätta bilen. Trycket från munstycket skapar en klibbig skumblandning som sitter kvar och löser upp smutsen mycket effektivt från ytan. Du ser tydligt vart du lagt på medlet och sparar där med pengar och sparar miljön genom mindre användning av kemikalier. Att tvätta bilen på Drivelab kommer att vara ett rent nöje för dig som kund i fortsättningen. Varmt välkomna in och testa!
HallarNyheter
10 juni, 2020

Invigning av nya tvätthallen i Märsta Automat

Idag inviger vi vår nya tvätthall i Märsta på Voltgatan 13. Här finner du en toppmodern tvättanläggning för tunga fordon. Lastbilar, bussar, trailers, husbilar mm. Hallen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin med mycket bra tvättresultat. Vi har även ett trevligt relaxområde där du som kund kan ta en kopp kaffe och en skumbanan medans du väntar på att tvätten ska bli klar. Hallen kommer att vara perfekt för alla som kommer norr ifrån E4. Varmt välkomna och testa!
Hallar
24 april, 2020

Märsta Automat öppnar i maj

Anläggningen i Märsta på Voltgatan 13 kommer att vara klar i början av maj. Hallen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin och passar utmärkt för alla typer av tunga fordon. Välkommen!