Nyheter

Läs våra senaste inlägg om våra hallar och anläggningar eller ta del av kundundersökningar.

Hallar
24 april, 2020

Märsta Automat öppnar i maj

Anläggningen i Märsta på Voltgatan 13 kommer att vara klar i början av maj. Hallen är utrustad med en Washtec Vario tvättmaskin och passar utmärkt för alla typer av tunga fordon. Välkommen!
Hallar
14 april, 2020

Söker du en trygg uppställningsplats?

Är ni i behov av en trygg uppställningsplats för er bil? Vi har platser oavsett om det är tillfälligt eller för en längre tid. Parkeringsmöjligheter finns både på DriveLab Big och på Voltgatan 13. Området kommer vara inhägnat, så bilarna står säkert och tryggt under natten. Ring oss så berättar vi mer.
Hallar
12 april, 2020

Vattenkran på plats i hallen

Enligt den senaste kundundersökningen framkom det önskemål om en tappkran i hallen. Nu är den installerad och kan användas!
Hallar
8 april, 2020

Nu blir det roligare att tvätta din bil

Det är bara några få veckor kvar tills den nya automathallen i Märsta står klar. Endast lite finjusteringar ska göras och sedan kör vi igång!
Hallar
31 januari, 2020

VÄGGAR I MÄRSTA PÅ PLATS

Nu har väggarna i hallen kommit upp. Det blir syrafasta väggar i rostfritt som kommer göra hallen ljus och fräsch samt lätt att göra rent efter tvätten.
Nyheter
23 januari, 2020

KUNDUNDERSÖKNING 2020

Tack alla som deltog i vår kundundersökning. Vi fick in över 100 svar och många bra idéer till förbättring av verksamheten. Vi kan konstatera att det var över 80% som tyckte det var mycket positivt att veta hur beläggningsgraden ser ut så att det går att komma på andra tider då det är mindre kö. Fredag är ju vanligtvis långa kötider.  Vi kommer att analysera övriga resultatet och återkomma med ytterligare förbättringar inom kort. Tack!